Inschrijven

Inschrijven

De praktijk is beperkt open voor nieuwe patiënten: indien uw huidige huisarts op meer dan 15 minuten van uw woning zit en u woont in de wijk Helmerhoek of Ruwenbos of het buitengebied rondom de Helmerhoek, dan kunt u zich inschrijven. 

Indien u van huisarts verandert binnen de gemeente Enschede, dan graag in overleg met uw huidige huisarts. Om u te kunnen inschrijven hebben wij uw gegevens nodig en het medisch dossier van uw huidige huisarts. Na inschrijving verzoeken wij u om uw huidige huisarts te vragen het dossier naar ons op te sturen. Meld ook aan het MST dat u van huisarts bent veranderd: 053-4872000.

Hoe kunt u zich inschrijven?

Via onderstaande link kunt u het inschrijfformulier downloaden, digitaal invullen en printen (of printen en met pen invullen). In ditzelfde PDF-document zit ook het toestemmingsformulier voor het delen van medische gegeven via het LSP bijgevoegd. Wij verzoeken u dit formulier ook in te vullen, dit maakt zorgverlening in de waarneming makkelijker.

Vervolgens kunt u het formulier ondertekenen en bij onze balie inleveren. Wij verzoeken u bij het inschrijvingsformulier uw identiteitsbewijs (en dat van evt. kinderen) mee te nemen. De assistente zal u dan laten weten of de inschrijving zonder meer mogelijk is of eerst besproken moet worden. Daarna kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Inschrijfformulier (PDF) »

Delen van medische gegevens met naasten

Wilt u familie of begeleiding toestemming geven om bepaalde medische zaken voor u te regelen, dan kunt u dit formulier hiervoor gebruiken.

Toestemmingsformulier (PDF) »