Nieuws

Nieuws

Bereikbaarheid tijdens de vakanties zal vanaf januari 2024 op een andere manier verlopen. U kunt vanaf dan met een andere huisartsenpraktijk in Enschede Zuid worden doorverbonden vanaf ons eigen telefoonnummer. Het nummer van de Dagwaarneming zal dan niet meer werken. Op 8 december 2023 zullen we dit systeem testen.

Opleidingspraktijk

We zijn een opleidingspraktijk voor doktersassistenten en co-assistenten. Per 1 februari 2023 is Cheyenne als doktersassistente in opleiding begonnen, ze werkt onder supervisie van een van de assistenten. Vier keer per jaar hebben we een co-assistent, hij of zij werkt onder supervisie van een van de huisartsen. U wordt na afloop van het consult altijd door uw huisarts gezien. Fijn als u mee wilt werken aan hun opleiding en dat u bijdraagt aan continuïteit in de gezondheidszorg.

Boostervaccinaties corona

De huisarts zet GEEN booster vaccinaties tegen Corona. U mag hiervoor contact opnemen met de GGD: https://www.ggdtwente.nl/corona/corona-vaccinaties

Certificaat NHG geaccrediteerde praktijk

Trots kunnen we u meedelen dat we in mei 2023 opnieuw het keurmerk “NHG geaccrediteerde praktijk” hebben gekregen. Dat betekent dat we kwalitatief goede en verantwoorde patiëntenzorg leveren (volgens NHG standaarden) en continu ons inzetten voor kwaliteitsverbetering van de patiëntenzorg.

NHG Keurmerk Praktijkaccreditering NPA