Nieuws

Nieuws

Belangrijk nieuws i.v.m. Coronavirus

Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus? Kom NIET naar de praktijk! Maar neem telefonisch contact met ons op. Zo voorkomen we verdere verspreiding van dit virus.

Heeft de volgende klachten zoals hoesten, benauwdheid en/of keelpijn en u wilt de assistente bellen voor informatie of een telefonische afspraak met de huisarts? Dat mag, maar eerst uw temperatuur opnemen!

Meer info Coronavirus

Spreekuur GGZ vanaf 7 april door Astrid Krebber

In april hebben wij helaas afscheid genomen van onze collega Titus Olthof. Titus Olthof heeft een prachtige baan aangeboden gekregen binnen de GGZ. Vanaf 7 april wordt het spreekuur voor de GGZ verzorgd door Astrid Krebber.

Spreekuren

De huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten hebben op verschillende dagen spreekuren. I.v.m. de coronaepidemie mogen er nog geen longfunctie testen gedaan worden. U krijgt voor het longspreekuur van Leonie ten Cate een brief thuis gestuurd, waarop u alvast gegevens vooraf kan invullen voor het spreekuur. Wanneer u deze terugstuurt, neemt zij telefonisch contact met u op tijdens het spreekuur. Zodra het weer kan, krijgt u uiteraard een longfunctietest. Meer informatie »

Certificaat NHG geaccrediteerde praktijk

Trots kunnen we u meedelen dat we 11  juni 2020 het keurmerk “NHG geaccrediteerde praktijk” hebben gekregen. Dat betekent dat we kwalitatief goede en verantwoorde patiëntenzorg leveren (volgens NHG standaarden) en continu ons inzetten voor kwaliteitsverbetering van de patiëntenzorg.

NHG Keurmerk Praktijkaccreditering NPA