Nieuws

Nieuws

Belangrijk nieuws i.v.m. Coronavirus

Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus? Kom NIET naar de praktijk! Maar neem telefonisch contact met ons op. Zo voorkomen we verdere verspreiding van dit virus.

Heeft de volgende klachten zoals hoesten, benauwdheid en/of keelpijn en u wilt de assistente bellen voor informatie of een telefonische afspraak met de huisarts? Dat mag, maar eerst uw temperatuur opnemen!

Meer info Coronavirus

Griepvaccinatie

De griepvaccinatie vindt dit jaar plaats op 9 oktober om 15.30 in de Sterrenborgh school tegenover de praktijk . Bent u tussen 73 en 79 jaar, dan wordt u dit jaar ook gevaccineerd tegen pneumococcen. U ziet dit vanzelf aan de uitnodiging die u ontvangt. We verzoeken u om deze mee te nemen naar de vaccinatie. Kijkt u voor meer informatie op Thuisarts.nl.

Sluitingsdata

De praktijk is gesloten op:

  • 28 tlm 30 september in ieder geval vanwege coronamaatregelen
  • 9 oktober vanwege de griepvaccinatie
  • 12 t/m 16 oktober herfstvakantie
  • 28 december t/m 3 januari kerstvakantie

Praktijkondersteuner Ouderen

Per 4 februari is Liesbeth Godeke-Zweers werkzaam als prakijkondersteuner ouderen in onze praktijk.

Spreekuren

De huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten hebben op verschillende dagen spreekuren. Meer informatie »

Certificaat NHG geaccrediteerde praktijk

Trots kunnen we u meedelen dat we 11  juni 2020 het keurmerk “NHG geaccrediteerde praktijk” hebben gekregen. Dat betekent dat we kwalitatief goede en verantwoorde patiëntenzorg leveren (volgens NHG standaarden) en continu ons inzetten voor kwaliteitsverbetering van de patiëntenzorg.

NHG Keurmerk Praktijkaccreditering NPA