Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

 • Afspraak maken

  Om een afspraak te maken, belt u tussen 8.00-12:30 uur. Voor afspraak op dezelfde dag en aanvragen van een visite graag voor 10:30 uur bellen. Uiteraard kunt u voor spoed wel de hele dag bellen. Indien u verhinderd bent voor een afspraak deze graag minimaal 24 uur van te voren telefonisch afzeggen, anders zijn wij genoodzaakt deze in rekening te brengen.

 • Laboratorium- en röntgenuitslagen

  Voor laboratorium-, röntgenuitslagen en andere uitslagen verzoeken wij u te bellen tussen 10:30-12:30.
  ‘s Middags is de assistent bezig met andere werkzaamheden, waaronder spreekuur en administratie.

 • Telefonisch spreekuur

  Tussen 13:30-14:00 kunt u terug gebeld worden voor vragen waar u de huisarts graag voor wilt spreken.

 • E-consult

  In de nabije toekomst bieden wij de mogelijkheid tot e-consult: hierin kunt u een vraag stellen welke de huisarts uiterlijk de dag daarop beantwoord heeft. U zult dit dan op de website kunnen vinden.

  Voor niet-medische zaken kunt u ons per e-mail bereiken:
  info apenstaartje derunen.nl

 • Receptenlijn

  De receptenlijn (keuze 2) is 24 uur per dag bereikbaar, uitgezonderd vakanties.

  De receptenlijn is uitsluitend bedoeld voor het aanvragen van herhaalrecepten. Als u voor 12 uur heeft ingesproken, staan uw medicijnen de volgende dag na 16 uur klaar bij uw apotheek. Spreek rustig en duidelijk de volgende gegevens in:

  Naam, geboortedatum, telefoonnummer, apotheek waar u staat ingeschreven, naam van het medicijn, sterkte van het medicijn (aantal milligram of microgram), en de dosering (hoe vaak per dag u hoeveel ervan gebruikt); daarna eventueel een tweede medicijn.

* NB: in het kader van de privacy raden we u aan geen medische informatie via e-mail te versturen en mogen wij geen uitslagen etcetera naar u opsturen per e-mail.